Lamantijn 3 Ook anderen worden gestalkt: artikel via dereaguurder.nl

Ook nu blijft @sylly66 vrolijk verdergaan met het stalken van mensen. Dit gaat zo ver dat  zij NAWgegevens van een onschuldig persoon waarvan de naam  in detelefoongids.nl stond, online heeft gezet.

En ondanks pogingen van iedere betrokkene om niet te reageren weet ze met boerenslimheid  net jouw  naam op Twitter te laten vallen bij anderen, die dan  komen vragen waarom.

Hieronder het stuk dat @AndieARBEIT schreef op http://www.dereaguurder.nl

Soit, er bestaat een mogelijkheid dat het een troll betreft. Maar mocht dat zo zijn, is het zeker de beste troll die ooit de Twitters heeft gesierd met haar lachwekkende aanwezigheid. Zoals jullie misschien weten loopt er al enige tijd een lastercampagne tegen Retecool-redacteur @Bas_Taart. De beste man wordt beschuldigd van o.a het verspreiden van kinderporno via Twitter en publiceren van het adres en telefoonnummer van een bepaalde @Sylly66. Bewijs van de nogal groteske beschuldigingen kan de lasterende lamantijn echter nog immer niet verschaffen.

Zonder verder al te veel uit te wijden over de ins and outs van deze zaak (waar ongetwijfeld Peter R. de Vries weldra ook bij betrokken zal raken), wil ik u trakteren op enkele hoogstandjes die dusver voorbij kwamen in wat nu al bekend staat als “Syllygate”. Het lezen van haar Timeline verschaft me dagelijks gniffels en facepalms.

Wat kwam er zoal voorbij? Laten we beginnen met de misvatting dat zowel de heer Taart als ondergetekende journalisten zouden zijn. De hele wereld moet het weten, de dame in kwestie schuwt zelfs niet om Femke Halsema, DwDD, Nu.nl en elke wijkagent die Twittert in te schakelen. Vreemd, aangezien ze beweert dat ze reeds bij de politie is geweest voor een aangifte wegens laster. Niet al te verstandig om dan zelf het stuk in kwestie te gaan verspreiden, dat zet een dergelijke aangifte natuurlijk geen kracht bij. Heeft trouwens sowieso geen nut, want volgens Syl heeft Bas de wijkagenten stevig in zijn greep. Ook haar kennis van de Duitse en Nederlandse taal zijn hilarisch.

Nu vraagt u zich natuurlijk af: Waarom die aandacht? Voornamelijk omdat de dame het nodig vond om nadat ik haar blockte mij hinderlijk te gaan volgen, door zoveel mogelijk mensen die ik mention te benaderen op Twitter met allerlei valse beschuldigingen en ander kinderlijk gedrag. Cyberstalking dus. Nu ben ik de flauwste niet en zal ik niet direct naar de politie hollen om aangifte te doen. Ik speel haar spelletje gewoon mee en aangezien ze zelf degene is die constant contact zoekt, is er van cyberstalking van mijn kant geen sprake.

Wilt u lachen? Houd dan vooral haar TL in de gaten. Natuurlijk roep ik u wel op haar niet hinderlijk te benaderen zonder dat zij u benadert. Dat is niet de bedoeling.

 

 

——Natuurlijk is ook hier een Storify beschikbaar: KLIK

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder humor?, hypocrisie, Zonder categorie

Een Reactie op “Lamantijn 3 Ook anderen worden gestalkt: artikel via dereaguurder.nl

  1. Mijn hemel, gezellig zo de donkere dagen voor kerst ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s