Vervolg van de #lamantijn en het artikel van @Bas_Taart

Hier heb ik het artikel gecopieerd, zoals geschreven door @Bas_Taart op het blog bastard-inc.nl.

Maak kennis met Sylvia Bloksma, beroepsgestoorde
Geplaatst op 4 oktober 2011 door Bas Taart

Zo.. Nadat ik eerder al eens onder andere aangifte deed tegen een roedel voetbalhooligans wegens bedreiging, was het afgelopen week de beurt aan de mevrouw die meer op een lamantijn lijkt dan een lamantijn zelf: Sylly. Niet wegens bedreiging, maar wegens smaad en laster. Volgens mevrouw de PVV-tokkie ben ik namelijk kinderlokker én gooi ik kinderporno op de internets.

Maar wie ís dan die Sylly, hoor ik u vragen. Welnu, Sylly heet in het echt Sylvia Bloksma, woont in Almelo en werkt of werkte naar eigen zeggen bij een bedrijf wat Metalys heet. Verder is Sylvia Bloksma actief op Badoo (wut? Wat is Badoo?),  Feestboek en Hyves, en ze is op microblog Twitter ‘@Sylly66‘. Dat getal slaat vermoedelijk op haar IQ, gezien haar voorliefde voor de NSB (De Prinsenvlag, u weet wel) en haar volslagen incoherente gewauwel over mijn persoontje tegen iedereen die het niet eens weten wil op datzelfde Twitter.  Zo heb ik, buiten dat ik een kinderlokker ben volgens Sylvia Bloksma, ook allerlei privégegevens en foto’s van haar online gegooid. Zegt ze. Dat ze zichzelf onsterfelijk belachelijk heeft gemaakt met onder andere deze foto’s is verder voor de mentaal achtergestelde Sylvia Bloksma niet van belang. Nee, ik heb het gedaan, en dat laat ze aan alles en iedereen weten. Sterker, door mij moest Sylvia Bloksma een geheim nummer nemen, zegt ze. Let wel: ik héb haar nummer niet. Nooit gehad ook. De Haldol is blijkbaar uitgewerkt bij Sylvia.

Zoals u wellicht intussen begrijpt ben ik Sylvia een beetje zat. Sylvia Bloksma heeft hulp nodig. Hulp die ik haar niet kan geven. Dus bij deze in dit artikel nog één keer alle info die Sylvia Bloksma zélf het web opgegooid heeft. In de hoop dat de familie en/of werkgever van Sylvia Bloksma alias @sylly66 deze informatie ooit googlet en haar naar een gesloten inrichting brengt. Voor haar, mijn en uw veiligheid.

Ongetwijfeld stuurt Sylvia Bloksma nu James Bond of een ander denkbeeldig vriendje op me af, maar dat neem ik voor lief. Deze mevrouw is gek, en ik voel me verplicht u daarvoor te waarschuwen.

Ter info: alle informatie die u hierboven kunt lezen over Sylvia Bloksma komt uiteraard uit openbare bronnen en heeft mevrouw zélf online gegooid. Meer dan Google was niet nodig.

En om het af te ronden natuurlijk een kleine storify van vandaag. (van onder naar boven lezen)

View the story “nog maar eens een kleine bloemlezing van #lamantijn-gate ” on Storify]

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder humor?, hypocrisie, Zonder categorie

2 Reacties op “Vervolg van de #lamantijn en het artikel van @Bas_Taart

  1. helena

    ah, jij gaat je ook met SillyPutty “bang bang” (geïnspireerd door “chitty chitty bang bang” van Ace Ventura met Jim Carrey) bezig houden…:-)
    Ze houdt ook erg van allerhande tuttemahola spelletjes zag ik via Feestboek…

    ze lijkt me inderdaad niet goed wijs, anderen beschuldigen kinderlokker te zijn etc en te stalken. ondertussen klagen als ze over haar iets schrijven.
    Misschien moet niemand aandacht aan haar besteden? Maar ja wellicht blijft ze dan toch doorgaan. 😉

  2. Dat is het eens, maar ze sleept gewone mensen die er verder niets mee te maken hebben mee en dan daar weer mensen van, net een inktvlek.Niet iedereen kan zich verdedigen en ook al block je zo iemand, ze kunnen jouw naam erbij blijven betrekken. Als ze dit leest, jouw naam ook 🙂 VK is er niets bij, hahaha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s