Labiele labia

Venus - wikipedia

Ik heb niets tegen blote dames en heren, en ook niets tegen sex.
Het kan echter ook een beetje overdreven worden.
Vorig jaar was er een tv-programma met een mevrouw die o.a. in USA ging bekijken wat vrouwen daar allemaal doen om sexueel aantrekkelijk gevonden te worden.
In een uitzending lag zij op een zgn. gynaecologische tafel met haar benen wijd en een dokter inspecteerde met een ernstig gezicht haar schaamlippen.
Daarna zei hij met een vriendelijke glimlach dat een schaamlipcorrectie voor haar zeer wel tot de mogelijkheden behoorde.
Het schijnt voor mannenvrouwen aantrekkelijk te zijn kleine, tot geen schaamlippen te hebben.
Dit jaar deed dezelfde mevrouw weer een ‘onderzoek’, dit keer niet gericht op westerse mannenverlangensvrouwen.

En hierbij bleek dat hoe groter de schaamlippen waren, hoe beter het was.

Een dag later zapte ik voorbij een programma dat aan mensen (natuurlijk voor camera) gelegenheid gaf hun lichamelijke “problemen die ze eigenlijk niet durfden te vertellen” op te lossen.
En ja hoor, er was een meisje dat zich schaamde voor haar schaamlippen.
“Niet erg, hier kunnen wij iets aan doen” vond de dokter, en het meisje werd geopereerd en de helft van de schaamlippen werd erafgesneden.
Daarna mocht ze weer op de tafel gaan liggen om het resultaat aan tv-kijkend Nederland te vertonen.

Het wachten is nu op de aflevering van “Wedden Dat” waar de kandidaat foutloos van 13 met de benen wijd liggende vrouwen, door kutkijken het land van herkomst kan vaststellen.

 

Advertenties

7 reacties

Opgeslagen onder denken, heden

7 Reacties op “Labiele labia

 1. Rob

  Er gaat iets heel erg mis als wij “natuurlijk” niet meer mooi vinden. AIk weet nog niet wat er dan mis gaat, maar het lijkt me niet gezond.

 2. mumke

  Mij lijkt het degeneratie van de soort.

 3. Francien Monsma

  @Rob: dat geldt uiteraard ook voor het dwangmatig dragen van topjes broekjes, ook op het strand als het bloedheet is, en in het zwembad. Om over de halve tenten van de heren maar te zwijgen.

 4. Anoniempje

  Het is nou eenmaal een feit dat mensen vallen op symetrie, waarschijnlijk is dit ook van toepassing op geslachts-delen.
  Iedereen vind het prima als iemand met een hazenlip een operatie ondergaat, dat is ook natuurlijk… Feit is dat wij anno 2011 niet meer van ‘natuurlijk’ afhankelijk zijn, en dat is in veel gevallen maar goed ook.
  Als iemand zich er echt aan stoort vind ik het prima dat ze het laten verhelpen, mits het niet van mijn belasting centen is 😉

 5. Sarah

  Hoe je het ook bekijkt, het is en blijft gewoon kut.

 6. Kind van 10 laat te grote oren verkleinen (iets dergelijks), wegens schoolpesterijen. In dat soort correcties kan ik me wel vinden, al is het nog de vraag of haar leeftijdgenoten haar daarna met rust zullen laten. Maar dat is dus het punt, je laat dergelijk snijwerk niet voor jezelf doen. Geen vrouw zal last hebben van haar grote schaamlippen (neem ik aan, ik heb ze zelf nooit mee hoeven te zeulen, noch een mannelijk orgaan van 10 kilo…). Maar ja, je leuk kleden en kappen en opmaken doe je ook niet voor jezelf. En veel vrouwen trekken geen grens, alles wordt opgeofferd om een ander maar te kunnen behagen en daar zit vaak de eigen persoonlijkheid bij.

 7. mensen kunnen zich wat wijs laten maken!
  meelijwekkend zeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s